365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 4 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

PÁNSKE PODVÄZKY, PODVÄZKOVÉ TRAKY A PÁSKY

Podväzky a podväzkové traky sa síce nemusia zdať ako dôležité doplnky, ale hrajú kľúčovú úlohu pri udržiavaní elegantného a uhladeného vzhľadu. Poďme sa pozrieť na rôzne druhy podväzkových trakov na košele, podväzkov na ponožky a pásiek na rukávy. Tieto doplnky vás môžu zachrániť pred nešťastnými nedokonalosťami šatníka.

1 Pánske podväzky, podväzkové traky a pásky1.1 Podväzkové traky na košele1.2 Pásky na košele1.3 Podväzkové pásky na košele1.4 Podväzky na košele1.5 Podväzkové traky na ponožky1.6 Pásky na rukávy1.7 Prečo ich potrebujete?

PODVÄZKOVÉ TRAKY NA KOŠELE

Tieto praktické doplnky zaistia, že vaša košeľa zostane uhladená a na svojom mieste, bez ohľadu na to, ako veľmi sa budete pohybovať.

PÁSKY NA KOŠELE

Pripevňujú sa k cípu košele a pripínajú sa k ponožkám. Košeľa tak zostane napnutá, čím sa zamedzí nepríjemnému vyhŕňaniu nielen v zadnej časti, ale aj vpredu.

Viac o luxusných doplnkoch, ktoré posunú vaše oblekové kreácie na vyššiu úroveň, sa dočítate v našom článku Váš sprievodca 7 luxusnými doplnkami k obleku.

PODVÄZKOVÉ PÁSKY NA KOŠELE

Jedná sa o elastický podväzkový pás, ktorý sa obopína okolo pása na vonkajšej strane košele. Pevne drží košeľu na mieste a zabraňuje vyhŕňaniu.

PODVÄZKY NA KOŠELE

Obopínajú stehná a zachovávajú si elegantný vzhľad bez toho, aby to bolo na úkor pohodlia.

PODVÄZKOVÉ TRAKY NA PONOŽKY

Nikto nechce, aby sa mu zhŕňali ponožky. Podväzky na ponožky sa postarajú o to, že ponožky zostanú po celý čas natiahnuté.

Klasické podväzky na ponožky majú elastický pásik, ktorý obopína lýtko, a klipsy na zaistenie ponožiek. Majú vintage štýl – sú ideálne pre tých, ktorí ocenia nadčasové doplnky.

PÁSKY NA RUKÁVY

Pásky na rukávy dodávajú old school šmrnc a zároveň udržujú perfektnú dĺžku rukávov.

Nastaviteľné pásky na rukávy majú obvykle kovové pracky, ktoré dodajú vášmu outfitu šmrnc. Skvele sa hodia k formálnym odevom. Ľahko udržia manžety na svojom mieste a vy tak budete po celý čas bez starostí ohľadne dokonalého výzoru. Sú väčšinou elastické a poskytujú vynikajúce pohodlie počas každodenného nosenia.

Pozrite si nášho sprievodcu štýlom obleku na každú príležitosť.

PREČO ICH POTREBUJETE?

Tieto doplnky zaistia, že vám oblečenie dokonale sadne, a dodajú vám elegantný a uhladený vzhľad. Už žiadne vyťahané košele, pokrčené ponožky ani neposlušné rukávy.

Sebavedomie spočíva v dôvere. Áno, verte si, ale tiež si buďte istí, že váš outfit je vyladený a že je nepravdepodobné, že by sa vám mohlo niečo nepríjemné prihodiť. Či už sa prezentujete na porade, idete na prvé rande alebo tancujete na vlastnej svadbe, s týmito doplnkami budete vždy vyzerať a cítiť sa mimoriadne príjemne.

Podväzky a podväzkové traky sa vyrábajú v rôznych štýloch a z rôznych materiálov, takže si môžete vybrať tie, ktoré zodpovedajú vášmu osobnému vkusu. Každý si tu nájde niečo pre seba – máme všetko, od vintage štýlu až po modernejšie kúsky.