20% zľava na šperky - Keď nakúpite za 50 €

20% zľava na šperky - Keď nakúpite za 50 €

365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 4 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

NAJLEPŠIE PRACOVNÉ TAŠKY PRE MUŽOV

Správna taška do práce môže zmeniť váš každodenný život. Musia sa do nej nielen zmestiť tie najnutnejšie veci, ale aj doplní váš štýl a poskytne vám pohodlie pri dochádzaní do práce.

Pozrime sa na najlepšie pánske tašky do práce a porovnajme šesť obľúbených variantov: kožené tašky na notebook, messenger tašky, batohy, tote tašky, aktovky a crossbody tašky, a ich výhody a nevýhody.

Typy tašiek

Materiály tašiek

Nájdite si takú pracovnú tašku, do ktorej sa zmestí všetko, čo potrebujete – nechcete predsa, aby vás vyhodili z práce kvôli tomu, že si zabúdate nosiť pracovné poznámky, pretože sa vám nezmestia do ľahkej a pohodlnej tašky cez rameno.

Pokiaľ po ceste do práce čelíte nepriaznivému počasiu, uistite sa, že sú všetky vaše veci sú v bezpečí.

Verte nám, váš šéf určite nebude nadšený z toho, že každý mesiac potrebujete nový notebook.

Vyberte si preto praktickú tašku, do ktorej bezpečne uložíte všetko potrebné, a o pohodlí a hmotnosti premýšľajte až potom.

1 Najlepšie pracovné tašky pre mužov1.1 Messenger tašky do práce1.2 Tašky na notebook do práce1.3 Aktovky do práce1.4 Tote tašky do práce1.5 Batohy do práce1.6 Crossbody tašky do práce2 Najlepšia pracovná taška pre vás

MESSENGER TAŠKY DO PRÁCE

Messenger tašky ponúkajú ľahký prístup a univerzálnosť s dostatočným priestorom pre notebook, dokumenty a veci dennej potreby. Sú navrhnuté tak, aby sa dali nosiť cez hlavu. Rovnomerne rozložia záťaž pre pohodlie pri dlhých prechádzkach alebo počas jazdy na bicykli, a umožňujú rýchly prístup k veciam bez toho, aby ste si museli dávať tašku dole.

  • Jednoduchý prístup k veciam
  • Pohodlné na dlhodobé nosenie
  • Štýlové a všestranné
  • Vo formálnom prostredí môžu pôsobiť príliš ležérne
  • Obmedzený počet priehradiek môže sťažiť organizáciu vecí
  • Pri prenášaní ťažších vecí sa môže posúvať

Funkčnosť

Messenger tašky sú o ľahkom prístupe a všestrannosti. Ponúkajú dostatok miesta pre laptop, dokumenty a ďalšie denné potreby. Veľkú hlavnú priehradku často dopĺňajú menšie vrecká, ktoré vám pomôžu udržať všetko organizované. Do tašiek typu messenger sa obvykle zmestia veľké notebooky, takže sú ideálne pre tých, ktorí nosia väčšie zariadenia.

Pohodlie

Pri nosení cez hlavu sa hmotnosť messenger tašiek rozkladá rovnomernejšie ako u tašiek cez rameno, takže sú pohodlnejšie počas dlhších prechádzok alebo jazdy na bicykli. Ich dizajn umožňuje rýchly prístup k veciam bez toho, aby ste museli tašku dávať dole, čo je veľkou výhodou, keď sa ponáhľate.

Štýl

Tašky typu messenger predstavujú rovnováhu medzi neformálnym a profesionálnym štýlom. Sú ideálne pre kreatívcov, technicky zdatných profesionálov alebo pre všetkých, ktorí pracujú v uvoľnenejšom kancelárskom prostredí. Vďaka rôznym materiálom, od plátna po kožu, si môžete ľahko vybrať taký, ktorý bude vyhovovať vášmu osobnému vkusu.

Niekedy sú mylne považované za brašne.

TAŠKY NA NOTEBOOK DO PRÁCE

Tašky na notebook sú ideálne pre tých, ktorí ocenia štýl aj funkčnosť, pretože sa do nich bezpečne zmestí notebook a iné nevyhnutné doplnky vďaka polstrovaným priehradkám a praktickým vreckám. Ponúkajú elegantný, profesionálny vzhľad, ktorý je ideálny do formálneho kancelárskeho prostredia.

  • Elegantný a profesionálny vzhľad
  • Odolný a trvácny materiál
  • Dobre usporiadané priehradky na nevyhnutné predmety
  • Ťažšie v porovnaní s inými možnosťami
  • Menej pohodlné pre dlhé dochádzanie
  • Typicky sú drahšie

Funkčnosť

Kožené tašky na notebook sú navrhnuté tak, aby ste si do nich mohli bezpečne uložiť notebook spolu s inými potrebami, ako sú nabíjačky, dokumenty a drobná elektronika. Zvyčajne majú hlavný priestor s polstrovaním na ochranu notebooku a ďalšie vrecká na organizáciu. Väčšina z nich je vhodná na notebooky s uhlopriečkou až do 15", takže sú ideálne pre tých, ktorí potrebujú nosiť svoje vybavenie všade so sebou a vyzerať pritom štýlovo.

Pohodlie

Kožené tašky na notebook sa často nosia v ruke alebo s popruhom na rameno, ale nemusia byť najpohodlnejšie pri dlhšom dochádzaní, najmä keď ich máte úplne naplnené. Avšak ich prehľadný dizajn umožňuje rýchly a ľahký prístup k veciam, čo je výhodou, keď sa ponáhľate.

Štýl

Pokiaľ sa snažíte o elegantný a profesionálny vzhľad, kožená taška na notebook je jednou z najlepších pracovných tašiek pre mužov. Luxusný materiál a elegantný dizajn urobia dojem vo formálnom kancelárskom prostredí, či už pôjdete na pracovnú schôdzku alebo do zasadacej miestnosti.

AKTOVKY DO PRÁCE

Aktovky sú profesionálne pracovné tašky, ktoré sú navrhnuté tak, aby v nich boli vaše dokumenty, notebook a kancelárske potreby usporiadané a chránené. Obvykle sa nosia v ruke, ale niektoré majú popruh na rameno. Sú ideálne na krátke cesty medzi kanceláriou a obchodnými schôdzkami. Vďaka štruktúrovanému dizajnu a kvalitným materiálom, ako je koža, sú nenahraditeľné v profesiách, kde je dôležité urobiť dojem už na prvý pohľad.

  • Profesionálne a reprezentatívne
  • Výborná organizácia a štruktúra
  • Odolné a bezpečné
  • Menej pohodlné na nosenie ťažkých vecí
  • Obmedzená kapacita v porovnaní s inými taškami
  • Môžu byť nepohodlné

Funkčnosť

Aktovky sú typickým príkladom profesionálnych pracovných tašiek. Sú určené na ukladanie dokumentov, notebookov (obvykle do 15") a drobnej elektroniky. Štruktúrovaný dizajn zaistí, že vaše potreby zostanú chránené a nepoškodia sa. Mnohé aktovky tiež obsahujú priehradky na perá, vizitky a ďalšie kancelárske potreby.

Pohodlie

Aktovky sa obvykle nosia v ruke a niektoré majú aj odnímateľný ramenný popruh. Aj keď nie sú pohodlné na dlhšie dochádzanie ako napríklad batohy alebo tašky cez rameno, sú ideálne na krátke cesty z kancelárie na pracovné schôdzky.

Štýl

Pre klasický, reprezentatívny vzhľad nie je nič lepšie ako aktovka. Je to najvhodnejšia taška pre ľudí pracujúcich v profesiách, ako je právo, finančníctvo alebo obchod, kde je dôležitý prvý dojem. Štruktúrovaný dizajn a kvalitné materiály, ako je koža alebo špičková syntetika, vypovedajú o vašej profesionalite.

TOTE TAŠKY DO PRÁCE

Tašky typu tote sú priestranné a jednoduché, s veľkou otvorenou priehradkou, do ktorej sa zmestí notebook, dokumenty a dokonca aj vybavenie do posilňovne, chýbajú im však rozsiahlejšie možnosti na usporiadanie. Nosia sa v ruke alebo na ramene. Nie sú síce ideálne na prenos ťažkých vecí na dlhé vzdialenosti, ale ich otvorený dizajn umožňuje rýchly prístup k potrebám, takže sa hodia aj na náročné dni.

  • Módny a moderný vzhľad
  • Rýchly prístup k veciam
  • Všestranné použitie
  • Menej pohodlné na dlhé vzdialenosti
  • Obmedzené organizačné funkcie
  • Otvorený dizajn ponúka menšiu bezpečnosť

Funkčnosť

Tašky typu tote sú priestranné a jednoduché, s veľkou otvorenou priehradkou, do ktorej sa zmestí notebook, dokumenty, a dokonca aj vybavenie do posilňovne. Obvykle neponúkajú toľko úložných priehradiek ako iné tašky, ale kúzlo je práve v ich jednoduchosti. Do väčšiny tašiek typu tote sa zmestia notebooky do veľkosti 15" a ďalšie každodenné potreby.

Pohodlie

Tašky typu tote sa nosia v ruke alebo na ramene, čo je menej pohodlné pri nosení ťažších predmetov na dlhšie vzdialenosti. Ich otvorený dizajn však umožňuje rýchly prístup k veciam, čo je skvelé počas rušných dní, keď ich potrebujete mať po ruke.

Štýl

Ak hľadáte tašku, ktorá je funkčná a zároveň módna, taška typu tote môže byť pre vás tou najlepšou pracovnou taškou. Ponúka štýlový vzhľad, ktorý je ideálny do moderného kancelárskeho prostredia. Tašky typu tote sú obľúbené najmä v kreatívnych odvetviach, kde ocenia váš vkus.

BATOHY DO PRÁCE

Batohy ponúkajú pohodlie, pretože budete mať voľné ruky. Majú najväčší objem, takže sú ideálne na prenášanie väčších notebookov, kníh, občerstvenia a vybavenia do posilňovne. Väčšina z nich je vybavená polstrovanými priehradkami na notebooky a niekoľkými vreckami na usporiadanie iných potrieb. Batohy s dvoma popruhmi, ktoré rovnomerne rozkladajú hmotnosť na pleciach, znižujú záťaž a majú často polstrované popruhy a chrbtové panely pre väčšie pohodlie.

  • Najpohodlnejšie na nosenie ťažkých vecí
  • Pohodlné vďaka voľným rukám
  • Veľa úložného priestoru
  • V oficiálnom prostredí môžu vyzerať príliš neformálne
  • Môžu byť nepraktické v preplnených priestoroch
  • Nie sú ideálne, ak potrebujete mať všetko poruke

Funkčnosť

Batohy predstavujú dokonalé pohodlie vďaka voľným rukám. Majú najväčší objem zo všetkých tašiek v tomto zozname, takže sú ideálne na uloženie notebookov, kníh, občerstvenia, vybavenia do posilňovne a ďalších vecí. Väčšina moderných batohov je vybavená polstrovanými priehradkami na notebooky (do veľkosti 17") a niekoľkými vreckami na drobnú elektroniku, dokumenty a ďalšie potreby.

Pohodlie

Pokiaľ je pre vás prioritou pohodlie, batoh bude pravdepodobne tou najlepšou voľbou do práce. Dizajn s dvoma popruhmi rovnomerne rozkladá hmotnosť na ramenách a znižuje tak námahu pri dochádzaní do práce. Veľa batohov má aj polstrované popruhy a chrbtové panely pre väčšie pohodlie.

Štýl

Aj keď sú batohy všeobecne považované skôr za neformálne kúsky, existuje veľa elegantných, minimalistických dizajnov, ktoré sú vhodné aj do kancelárie. Dobre zvolený batoh môže byť praktický aj štýlový, najmä na pracoviskách s voľnejším dress codom.

CROSSBODY TAŠKY DO PRÁCE

Crossbody tašky sú kompaktné a sú ideálne na uloženie základných potrieb, ako je tablet, telefón, peňaženka a kľúče. Majú väčšinou jednu hlavnú priehradku a menšie vnútorné vrecká. Prehodia sa okolo hlavy a môžete ich nosiť aj vpredu, takže poskytujú pohodlie, voľné ruky, menšie zaťaženie a sú pohodlné aj pri dlhšom nosení, najmä v mestskom prostredí.

  • Kompaktné a ľahké
  • Pohodlné vďaka voľným rukám
  • Ideálne na rýchle a neformálne akcie
  • Obmedzený úložný priestor
  • Nevhodné na nosenie notebookov
  • Môžu byť nevhodné do formálneho kancelárskeho prostredia

Funkčnosť

Crossbody tašky sú menšie a kompaktnejšie ako iné pracovné tašky, takže sú ideálne na nosenie len tých najnevyhnutnejších vecí. Obvykle majú jednu hlavnú priehradku s menšími vnútornými vreckami, ktoré sú ideálne na tablet, telefón, peňaženku a kľúče. Nie sú síce určené na uloženie bežného notebooku, ale zmestí sa do nich malý tablet alebo tenký notebook.

Pohodlie

Crossbody tašky sa nosia prehodené cez hrudník a ponúkajú voľné ruky podobne ako tašky cez rameno, ale s menšou záťažou. Sú pohodlné na dlhodobé nosenie, najmä v mestskom prostredí, kde sa potrebujete pohybovať svižne.

Štýl

Crossbody tašky sú ideálne pre tých, ktorí ocenia minimalistický mestský vzhľad. Skvele sa hodia na neformálne pracoviská a sú vhodné aj pre profesionálov, ktorí potrebujú tašku na krátke cesty po meste. Ich kompaktné rozmery a elegantný dizajn z nich robia jedny z najlepších kancelárskych tašiek pre tých, ktorí dávajú prednosť jednoduchosti.

NAJLEPŠIA PRACOVNÁ TAŠKA PRE VÁS

Výber optimálnej pracovnej tašky závisí na vašich každodenných potrebách, preferenciách v oblasti pohodlia a osobnom štýle.

  • Pre profesionálny a elegantný vzhľad: Zvoľte si koženú tašku na notebook alebo aktovku.
  • Pre neformálne pohodlie a ľahký prístup: Ideálna je messenger alebo crossbody taška.
  • Pre pohodlie, voľné ruky a väčšiu kapacitu: Najlepšou voľbou bude batoh.
  • Pre kombináciu štýlu a praktickosti: Moderným a univerzálnym variantom je taška typu tote.

Každá z týchto tašiek je niečím jedinečná, takže než sa pre nejaký typ rozhodnete, zvážte, čo je pre vás dôležitejšie – či štýl, funkčnosť alebo pohodlie.